Hoe kom je als ondernemer van je schulden af?

Moe door de stress van je belasting achterstanden? Wil je weten HOE je van je problematische schulden af KAN komen? Ontdek al je mogelijkheden als ondernemer:

(Er is echt meer mogelijk dan je op dit moment denkt!)

Met dit GRATIS e-book helpen we je direct op weg!

Om allerlei redenen kun je als ondernemer in financiële problemen komen. Door veranderingen in de branche of koopgedrag, doordat een grote opdrachtgever wegvalt of door privé-omstandigheden. Het komt vaker voor dan je denkt. Wij helpen je graag met deze 10 Tips om je schulden te regelen!

Vraag nu jouw GRATIS e-book aan!

Welkom

Ik ben Jacqueline Zuidweg, oprichter en directeur van Zuidweg & Partners. Als ervaren en enthousiast ondernemer weet ik dat ondernemen zo veel meer betekent dan alleen geld verdienen.

Ondernemen is een way of life, het bepalen van je eigen koers en het realiseren van je dromen. Ook jij bent vast gestart met een droom, maar misschien is deze nog niet uitgekomen. Het kan zelfs zijn dat je financiële problemen hebt en je twijfelt of je met je bedrijf nog kan doorgaan of moet stoppen. Daarin ben je zeker niet de enige. Rond 70% van alle zzp’ers stopt binnen vier jaar. Op het financieel falen van ondernemers ligt een taboe in Nederland. Dit, terwijl je juist van je fouten het meeste leert. Het gevolg van dit taboe is dat ondernemers die in financiële problemen komen, te laat om hulp vragen. Het kan zelfs tot faillissement leiden. Stoei jij ook met een betalingsregeling of schuld bij de belastingdienst en 
kan je een of meerdere belastingaanslagen niet betalen? Of zou je wel een betalingsregeling bij de belastingdienst willen aanvragen?Of is een beslaglegging aangekondigd? 

De missie van Zuidweg & Partners is dan ook het taboe op financieel falen te doorbreken en ondernemers snel en vakkundig terzijde te staan. Wij werken landelijk en hebben sinds 1994 ongeveer 36.000 ondernemers geholpen.

Ben je ondernemer in zwaar weer? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag.

Download het gratis e-book
Close

50% Complete

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens en sturen je geheel vrijblijvend het e-book toe. Het e-book bevat veel waardevolle handvatten om problematische schulden op te lossen. Vul geheel vrijblijvend hieronder je voornaam en e-mailadres in en je kan het e-book meteen inlezen: